AANDACHT : Speciale clubvergadering op donderdag 1 maart 2018

Beste leden,

Donderdag 1 maart is het een speciale vergadering.

Van 19.30u. tot 20.00u. kunnen nog foto’s voor de komende tentoonstelling worden gepresenteerd.

De foto’s die jullie wensen te laten selecteren door onze curator moeten ten laatste op zondag 4 maart geplaatst zijn in inbox.fotosalon@gmail.com (met digi-formaat 1920×1080) . Ook dienen jullie hierbij een lijst te voegen met de titel van de foto, aantal dpi, werkelijk aantal pixels (dus niet de diginorm van 1920×1080 !!!). Tevens graag vermelden of je wenst deel te nemen aan de “grote afdruk” 60x90cm, 60x60cm of 90x60cm en naar welke foto je eventuele eigen voorkeur zou gaan. De  grote afdruk wordt door de fotoclub voor 50% betaald en 50% betaal je zelf. Ook voor de andere foto’s mag je zeker je wensen kenbaar maken maar weet dat het de curator is die uiteindelijk beslist.

Ik hoop met deze regeling tegemoet te komen aan de wensen van de leden.

Om 20.15u. start dan onze speciale vergadering met de jurering van ons jaarthema “wind” door de “partners” van jullie. Maar… we zien dit echter zeer breed. Je mag je man , je vrouw of” een ander familielid” of “goede vriend” meebrengen om te jureren. Ik hoop dan ook dat we op een ”uitgebreide” jury zullen kunnen rekenen.

En natuurlijk geen wedstrijd zonder foto’s en digi’s. Breng dus zeker enkele (maximaal 10) foto’s mee naar de vergadering en stuur je digi’s (ook maximaal 10) zoals gebruikelijk op. Natuurlijk met het thema “WIND” !!!

Tot donderdag

 

Ulric, Voorzitter