Leo Baekeland tentoonstelling – OVU Wedstrijd LBT-2021

Fototentoonstelling LBT 2021

Uitnodiging LBT 2021

Graag herinneren we jullie aan de Nocturne van de LBFT2021, die morgen woensdag 17 november doorgaat.
De kerk gaat open om 19u15. Iedereen krijgt rustig de kans om de reeksen en het werk van de gast te bekijken. Rond 20u15 verplaatsen we ons naar een verwarmde zaal in het begijnhof om met een drankje en een hapje de uitleg van gastfotograaf Tim Tronckoe en curator Leen Brandste te aanhoren. Wij kunnen jullie verzekeren dat ze zich hier grondig hebben op voorbereid .

Daarnaast is de tentoonstelling nog te bezoeken volgende zaterdag en zondag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur.

Voor iedere bezoeker hebben we een fotoboekje van de LBFT2021, zolang de voorraad strekt.

In bijlage een sfeerbeeld van de opstelling van de werken van onze gast Tim Tronckoe.

Enkele puntjes voor een vlot verloop:
– Bij het bezoek aan de LBFT de parking van het begijnhof gebruiken. Leg zeker de uitnodiging of flyer of een kopie zichtbaar op je dashbord dan weet de controleur dat je op de tentoonstelling bent. Voor de parking is anders een vergunning nodig. OVU heeft een afspraak met het begijnhof dat een bewijs van bezoek aan de LBFT geldig is. Wie onder het regime van mindervaliden valt (met geldige kaart) mag parkeren in het straatje rechtover de kerk.
– De Nocturne start in de kerk om 19u30 om iedereen de gelegenheid te geven om de werken te bekijken. Daarna verplaatsen we ons naar een verwarmde zaal voor de uitleg. Nadien keren we niet meer naar de kerk terug.
– Een COVID Safe Ticket is niet nodig voor de LBFT. Het dragen van het mondmasker is wel verplicht. Tijdens de receptie mag dit af, maar wordter  gevraagd om zoveel mogelijk ter plaatse te blijven. Wanneer het masker weer op is, mag men gerust weer rondlopen. Tijdens de Nocturne is het mondmasker ook verplicht, als men neerzit mag het af, bij verplaatsingen (toilet, e.d.) moet het terug op.

Geef een antwoord