Photo Inspiration Day

Beste Fodifi Wondelgem

Op 15 september organiseert Shoot samen met Belgiumdigital in Antwerpen een dag vol inspiratie en liefde voor fotografie.

Met trots kunnen we melden dat een aantal topfotografen op Photo Inspiration Day 2019 een lezing zullen geven. Lieve Blancquaert, Carl De Keyzer, Willem Wernsen, Max Pinckers en Bert Stephani hebben reeds bevestigd dat ze komen spreken over hun werk en projecten.

De Photo Inspiration Day is een dag vol fotografie, waarbij de nadruk ligt op het opdoen van praktijkkennis.

Je leert er in woord en daad van ervaren fotografen, die hun kennis delen in workshops en lezingen. Je komt daarnaast alles te weten over de mogelijkheden van de nieuwste camera’s en apparatuur die je bovendien direct zelf kunt proberen.

We hebben speciaal voor alle leden van jullie fotoclub een unieke kortingscode van €2,00 per ticket: Fodifi@PID19. Daarbovenop kan men nog t.e.m. 19 augustus genieten van €2,00 early bird korting.

En dat is nog niet alles: per 10 verkochte tickets met je unieke kortingscode, krijg je als fotoclub maar liefst 2 Shoot jubileumboeken gratis!

Hou onze website www.photoinspirationday.com in de gaten voor meer lezingen en workshops die we de komende weken bekend zullen maken.

Bestel nu je tickets via onze website: http://www.photoinspirationday.com/#tickets.

Tot binnenkort op Photo Inspiration Day!

Geef een reactie