BREEDBEELD – Fotowedstrijd

  • Post Author:
  • Post Category:Fodifi

Deadline 7 juli 2019

© Maarten De Laet
© Maarten De Laet

Met onze jaarlijkse grote fotowedstrijd wil BREEDBEELD fotografen de kans geven hun werk in de kijker te plaatsen en te tonen aan het brede publiek. Dit jaar trekken we met de expo naar het kasteel Sterckshof.

Vorig jaar exposeerde BREEDBEELD de winnaars van de fotowedstrijd op het Mechelseplein, dit jaar vormt het kasteel Sterckshof, gelegen naast het drukbezochte Rivierenhof in Antwerpen, de uitvalsbasis van de tentoonstelling. Vroeger huisvestte het kasteel het Zilvermuseum en, in een verder verleden, de voorloper van het fotomuseum. Nu vormt het kasteel vooral een trekpleister voor het park en de omgeving. De tentoonstelling zal opgesteld worden met blikvangers op en rond de kasteelmuren, maar ook in de meer verborgen hoekjes van de prachtige kasteeltuin.

Alle soorten beelden zijn welkom voor deze oproep: van portretten tot abstract werk, losse beelden, reeksen, alles kan. Belangrijkste is dat het beelden zijn die de toeschouwer prikkelen, intrigeren en voor een interessante interactie zorgen met de omgeving van de tuin en het kasteel. Je kan 1 tot 4 beelden inzenden, eventueel met een woordje uitleg bij. De BREEDBEELD fotowedstrijd is gratis, iedere fotograaf die in Vlaanderen of Brussel woont kan deelnemen. Zorg wel dat jouw ingezonden beelden op groot formaat kunnen geprint worden voor de tentoonstelling. Naast de expo worden drie beelden nog extra in de bloemen gezet, met een geldprijs van respectievelijk 500, 300 en 200 euro. Inzenden kan t.e.m. zondag 7 juli.

Hoe inzenden?

  • 1 – 4 beelden (eventueel woordje uitleg in tekstbestand) (max. 5 Mb)
  • Benoem je foto’s als volgt: naam(punt)voornaam(punt)titel(punt)jpeg.
  • Foto’s zonder kader, naam of watermerk!
  • Iedere fotograaf, ouder dan 16, die in Vlaanderen of Brussel woont kan deelnemen
  • Inzenden t.e.m. zondag 7 juli 2019

Alle info op https://breedbeeld.org/diensten/wedstrijden/breedbeeld-fotowedstrijd

Stuur jouw beeld in >