BREEDBEELD traject – begeleiding + expo – deadline 6 mei!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fodifi
  • Bericht reacties:0 Reacties
Foto © Marc Falardeau
In kader van Brugge Foto organiseert BREEDBEELD in samenwerking met de Stedelijke Academie Brugge DKO, Het Entrepot en 44 Gallery een nieuwe trajectbegeleiding voor fotografen. Eindresultaat wordt een groepstentoonstelling in december 2019 tijdens het Brugse fotofestival.
Maximaal twaalf fotografen krijgen binnen dit traject de kans een lopend of nieuw project uit te werken onder begeleiding van twee coaches/curatoren. De selectie gebeurt op basis van een digitale inzending van het project. Nadien wordt er met 6 tussentijdse feedbackmomenten toegewerkt naar een eindproduct dat getoond zal worden in de groepstentoonstelling. Coaches/curatoren zijn fotograaf Dieter De Lathauwer en fotograaf, galeriehouder en tentoonstellingsmaker Luc Rabaey

Praktisch
Stuur je portfolio en een pitch van je lopende of geplande project (van ongeveer een halve pagina), beiden als pdf, in tegen 6 mei. De geselecteerden worden op zaterdag 11 mei uitgenodigd voor een feedbackmoment waar ze tevens hun (portfolio en) project kunnen voorstellen. Hierna wordt de definitieve selectie van deelnemers gemaakt.
Voor wie? Fotografen met een lopend of nieuw project
Waar? De sessies en de expo gaan door in Brugge
Timing:
Deadline inzenden: 6 mei
Feedback-, pitch- en selectiemoment: 11 mei
Start traject: 18 mei
Expo: december 2019
Kostprijs: € 95 als je geselecteerd bent. Hiervoor krijg je 6 tussentijdse feedbackmomenten, neem je deel aan de expo en krijg je na de expo jouw prints mee naar huis.  
Interesse? >

Fotograaf Dieter De Lathauwer maakte in 2017 internationaal indruk met zijn fotoboek “I Loved My Wife”, dat meermaals in de prijzen viel. Verder exposeerde hij al over heel Vlaanderen en heeft hij een uitgebreide ervaring als feedbacker bij onder meer het KASK en Brugge Foto.
Luc Rabaey is fotograaf, curator en galerist. Hij is eigenaar van de Brugse fotogalerij 44 Gallery en cureerde verschillende expo’s in het kader van Brugge Foto met werk van onder andere Bieke Depoorter, Nick Hannes en John Vink.

Geef een antwoord