Digitale fototentoonstelling fotoclub PiXeL

Fototentoonstelling PiXeL 2021
Virtuele fototentoonstelling © Fotoclub PiXeL

 

Beste fotoliefhebbers,

Fotoclub PiXeL wenst jullie een fantastisch 2021 toe! 

We moeten er geen tekening bij maken, maar 2020 was ook voor de fotoclubs een zeer moeilijk jaar. Een jaar zonder fysieke vergaderingen, geen foto uitstappen en vooral geen fototentoonstellingen. 

Ook wij bij Fotoclub PIXeL zagen ons zo genoodzaakt om onze 2 jaarlijkse tentoonstelling uit te stellen naar november 2021. Een beslissing die met veel pijn in het hart genomen werd, maar die gezien de omstandigheden de enigste juiste was. Het kan in 2021 enkel maar beter worden, toch? 

In tussentijd zat er niets anders op dan de digitale weg op te zoeken. Wij willen jullie dan ook graag uitnodigen om een kijkje te nemen naar het werk van onze leden op onze eerste digitale tentoonstelling. Klik op volgende link:

Fotoclub PiXeL gaat digitaal!

Via START GUIDED TOUR kan je meegenomen worden op een trip langs de werken van onze leden of via ENTER EXHIBITION kun je via de pijltjes en muis zelf door de werken gaan. De tentoonstelling blijft online tot ergens midden februari 2021, dus voldoende tijd om even een kijkje te nemen. Voor Fotoclub PiXeL is er alvast geen betere manier om 2021 in te zetten. 

Mogen we jullie vragen om dit ook door te sturen of kenbaar te maken binnen jullie vereniging? Alvast dank hiervoor en we wensen jullie in ieder geval veel kijkplezier.

Wil je graag een reactie of feedback nalaten, dat kan via een mailtje naar info@fotoclubpixel.be.

Fotografische groeten,
Klaus De Pillecyn, voorzitter Fotoclub PiXeL

www.fotoclubpixel.be
klaus@fotoclubpixel.be

Geef een antwoord