Photo Days

Bron: Photo Days

Dit bericht heeft 1 commentaar

 1. Fodifi

  Photo Days: Ledenvoordeel en Fotowedstrijd

  Photo Days komt er opnieuw aan. De fotografie- en videobeurs verhuist dit jaar naar Brussels Expo op de Heizel, maar verder blijft de formule dezelfde: standen van de grootste fotomerken, workshops, demonstraties, tentoonstellingen en een fotowedstrijd. Het Centrum voor Beeldexpressie is zelf ook aanwezig op Photo Days met een stand en een editie van ARENA.

  Uit de inzendingen van de fotowedstrijd worden honderd foto’s geselecteerd die zullen worden tentoongesteld op de beurs. De eerste drie foto’s winnen respectievelijk een Canon M5, een Nikon D5600 en een Fujifilm X-A3. Deadline om deel te nemen is 31 januari. Deelnemen is gratis en doe je hier.

  Daarnaast genieten leden van het Centrum voor Beeldexpressie ook van een ledenvoordeel bij aankoop van hun ticket. Je geeft daarvoor de kortingscode ‘PDBeeldexL17’ in, bij het bestellen van je ticket. Je ticket voor Photo Days geeft je ook toegang tot de beurs Drone Days, die gelijktijdig loopt op dezelfde locatie en waar je alles te weten komt over drones, maar ook over het fotograferen en filmen met drones.

  ARENA, ons feedbackmoment voor fotografen, strijkt zondag 12 maart ook neer op Photo Days. Je krijgt er individuele feedback op je werk. Deelname is gratis, maar je hebt wel een ticket nodig voor de beurs. Alle informatie over ARENA vind je hier.

  Praktisch:

  Wanneer? 10 tot 12 maart 2017, ARENA op zondag 12 maart.
  Waar? Paleis 4 van Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
  Prijs: €7 (ledenvoordeel met kortingscode ‘PDBeeldexL17’)
  Meer info: photodays.be

  Centrum voor Beeldexpressie
  Vorstermanstraat 7, bus 1.5, 2000 Antwerpen
  tel.: 03 289 12 00
  fax: 03 289 12 09

Reageren is niet mogelijk.