Om het album van een fotograaf te openen, klik dan niet op de foto van dit album, maar op de naam van die fotograaf. Klik je op de foto dan verschijnt een carrousel met enkel de album-foto van de fotograaf-leden.

Eens het album geopend, zie je de reeksen die aan deze fotograaf zijn gekoppeld. Om een bepaalde reeks op een correcte manier te openen, moet je op de naam van de reeks klikken, niet op de foto. Doe je dat wel, dan opent een carrousel met enkel de ‘hoofdfoto’ van de verschillende reeksen.

Eens in de reeks, kan je op gelijk welke foto klikken om die vergroot in de carrousel te openen.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/3/7/5/fodifi.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery-pro/modules/nextgen_pro_albums/package.module.nextgen_pro_albums.php on line 97

Alle foto’s in deze portfolio’s zijn auteursrechtelijk beschermd door de met naam genoemde auteur en mogen niet gebruikt of gepubliceerd worden zonder de uitdrukkelijke toelating van de auteur. 

Ieder lid is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn/haar portfolio.


Fodifi Wondelgem, noch haar webmaster kan aansprakelijk worden gesteld, hetzij door de auteur, de afgebeelde personen en de eigenaar(s) van afgebeelde eigendommen.
Zij kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor het verkeerdelijk gebruik of eventueel misbruik van de gepubliceerde afbeeldingen.